21 76 00 36 -

Firmaprofil

Coolheat er jeres energisamarbejdspartner, som beskæftiger sig med alt inden for miljørigtige varmeløsninger, samt køl/frost. Vi er medlem af kølebranchens miljøordning KMO og certificeret i henhold til  ISO 9001:2015  – som sikrer at alle love og regler overholdes.

Der ud over er vi VE-godkendt virksomhed indenfor varmepumper, som sikrer dokumenterede kompetencer til korrekt installation af  VE-anlæg, og derved det største mulige udbytte af anlægget. VE er en forkortelse for ”vedvarende energianlæg”, og I finder os på Energistyrelsens godkendelses liste her: www.sparenergi.dk

Vores drivkraft er, at være en troværdig samarbejdspartner, der er på forkant med teknologien samt at sælge det mest effektive produkt på markedet til konkurrencedygtig priser – skræddersyet til netop jeres behov, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi sætter en ære i, at levere et stykke arbejde og et produkt, som stolt kan vises frem. Vi er løbende opdateret med kurser og udviklingen indenfor området, for at kunne give jer professionelt rådgivning og vejledning.